B   a   a   r   s   j   e   s   b   o   r   r   e   l       2 0 0 4   -  2 0 1 7  


Site onderdelen:

Memorabele BaarsjesBorrels

De BaBo was hét borrel fenomeen uit de Baarsjes waar leuke dynamische Baarsjesbewoners, en bewonderaars van dit fantastische stadsdeel, onder het genot van een biertje met elkaar konden kennismaken, kletsen, filosoferen en feesten!
BaBo 3logo BaBo 3logo BaBo 3logo BaBo 3logo BaBo 3logo

De BaarsjesBorrel is gestopt....

... althans, tenzij een energiek nieuw team met briljante en frisse ideeën dit prachtige initiatief zou willen overnemen en voortzetten...

De BaarsjesBorrel was tenslotte hét borrel fenomeen uit de Baarsjes, en dit ging niet zelden gepaard met een Baarsjes Bingo, -Pubquiz, -karaoke, en soms ook een heus Politiek Café voor het stadsdeel! In 2012 presteerde de BaBo het zelfs om een 'Elfbaarsjestocht' te houden, een tocht in winterse sferen, gewapend met stempelkaart, langs 11 borrel locaties!

Maar die tijden zijn niet meer. De 108e en voorlopig laatste borrel vond plaats op op 20 oktober 2017. Gelukkig hebben we de video nog met historische beelden. Bekijk hem hier:


Onderstaande link geeft nog een korte terugblik met nog wat foto's, verhaaltjes en info over de roemruchte BaarsjesBorrels
Frisse ideeen? Interesse het BaBo initiatief over te memen? Mail ons of post op BaBo op Facebook


Terugblik BaarsjesBorrel - blogjes en foto's
Historische BaarsjesBorrel Lijst

Restanten van de BaarsjesBorrel zijn ook te vinden op Facebook en Twitter!Back home Marcel's site
Visitors [Until end 2021, obsolete]: 473
Visitors (current vistors) [stats from whos.amung.us as of nov 2022]: